MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na koniec dopraw solą, pieprzem i majerankiem do smaku....
fot. Katarzyny Puczyńska

Ekspresowe paszteciki z ciasta francuskiego. Idealne do czerwonego barszczu. Sprawdzony przepis na paszteciki z pieczarkami i mięsem

Paszteciki z ciasta francuskiego. Krok 4

Na koniec dopraw solą, pieprzem i majerankiem do smaku. Farsz do pasztecików gotowy.

Zobacz również

Aromatyczna kuchnia Orientu w Restauracji Rong, czyli Wietnam w zasięgu ręki
Artykuł sponsorowany

Aromatyczna kuchnia Orientu w Restauracji Rong, czyli Wietnam w zasięgu ręki

Toyota pracuje nad nowym paliwem. Kiedy pojawi się na rynku?

Toyota pracuje nad nowym paliwem. Kiedy pojawi się na rynku?

Polecamy

Polskie restauracje z gwiazdką Michelin. Dołączyły nowe miasta

HIT DNIA
Polskie restauracje z gwiazdką Michelin. Dołączyły nowe miasta

Taką konfiturę smażyły nasze babcie. Jest gęsta, słodka i pyszna. Niebo w gębie!

Taką konfiturę smażyły nasze babcie. Jest gęsta, słodka i pyszna. Niebo w gębie!

Tę zupę zrobisz ze szlachetnych grzybów. Po prostu rozpływa się w ustach

Tę zupę zrobisz ze szlachetnych grzybów. Po prostu rozpływa się w ustach