Lokalnie wybieramy w pięciu kategoriach: najlepsza restauracja, kucharz, kelner, cukiernia/kawiarnia i piekarnia. W powiecie nowotomyskim, do tej pory największym zainteresowaniem cieszy się kategoria kuchar, w której liderem jest Paweł Zaremba z Restuarcaj "Kopernik" w Nowym Tomyślu. P. Zaremba w zawodzie pracuje już od 31 lat. Jak sam przyznaje, jest to jego prawdziwa pasja. -Bardzo lubię gotować, najbardziej podoba mi się garmażerka. Lubię kuchnię chińską oraz francuską, które nie są jeszcze tak popularne u nas- mówi. W kuchni czuję się jak ryba w wodzie, co potwierdzają współpracownicy.
A kto przoduje w pozostałych kategoriach? BIEŻĄCE WYNIKI W POWIECIE NOWOTOMYSKIM
echodnia.eu Świętokrzyskie tulipany
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?