Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce...
fot. Julianna Bednarczuk

Szparagi białe czy zielone? Makłowicz ma swój typ. Jak przechowywać szparagi? Przepisy od mistrzów kuchni

Pizza z zielonymi szparagami

Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce (cienkie szparagi zazwyczaj nie mają ich wcale), osuszyć na papierowym ręczniku. Grubsze szparagi zblanszować: zanurzyć na pół minuty we wrzątku, a następnie włożyć do zimnej wody, odcedzić, osuszyć na papierowym ręczniku, dodatkowo można przekroić wzdłuż na pół.

Zobacz również

Janowski błysnął w meczu z GKM-em. Woffinden nie chciał komentować swojego występu

Janowski błysnął w meczu z GKM-em. Woffinden nie chciał komentować swojego występu

Mieszkańcy stolicy sprzedają rzeczy za grosze. Trwa Garażówka na Zieleniaku

Mieszkańcy stolicy sprzedają rzeczy za grosze. Trwa Garażówka na Zieleniaku

Polecamy

Oliwier Skrzypczak zwyciężył turniej w Hiszpanii!

O TYM SIĘ MÓWI
Oliwier Skrzypczak zwyciężył turniej w Hiszpanii!

Przed nami majówka z OSP Linie i koncert zespołu MEJK!

O TYM SIĘ MÓWI
Przed nami majówka z OSP Linie i koncert zespołu MEJK!

Zmiany personalne w dwóch parafiach powiatu nowotomyskiego!

Z OSTATNIEJ CHWILI
Zmiany personalne w dwóch parafiach powiatu nowotomyskiego!