MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Następnie dodaj żółtka, cukier i proszek do pieczenia....
fot. Katarzyna Puczyńska

Tarta Tatin to klasyka francuskich wypieków. Zobacz na filmie, jak ją przygotować. Przepis na odwrócone ciasto z jabłkami i karmelem

Tarta Tatin. Krok 2

Następnie dodaj żółtka, cukier i proszek do pieczenia. Zagnieć kruche ciasto — staraj się to zrobić szybko, by nie rozgrzać za bardzo masła. Owiń ciasto folią spożywczą i schowaj do lodówki na ok. 30 minut.

Zobacz również

Złoto dla AWF Kraków, Joanna Zawadzka z nagrodą im. Jadwigi Jędrzejowskiej

Złoto dla AWF Kraków, Joanna Zawadzka z nagrodą im. Jadwigi Jędrzejowskiej

Marsz dla Życia i Rodziny przeszedł ulicami Katowic. WIDEO i ZDJĘCIA

Marsz dla Życia i Rodziny przeszedł ulicami Katowic. WIDEO i ZDJĘCIA

Polecamy

Ekspresowe konturowanie twarzy z efektem liftingu. Dwa ruchy i gotowe

Ekspresowe konturowanie twarzy z efektem liftingu. Dwa ruchy i gotowe

Obrzydliwy nocny (i nie tylko) nawyk, który powoduje zagrożenie higieniczne

Obrzydliwy nocny (i nie tylko) nawyk, który powoduje zagrożenie higieniczne

Najlepsze, chrupiące placki z cukinii. Z tym dodatkiem są jeszcze smaczniejsze

Najlepsze, chrupiące placki z cukinii. Z tym dodatkiem są jeszcze smaczniejsze