MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Myślę, że ten wyjątkowy okres w roku jest doskonałym czasem...
fot. materiały prasowe restauracji Epoka

Top Chef Marcin Przybysz przybliża dania na Wielki Post. Rybny pasztet, ser z migdałów i mleko owsiane do barszczu

Marcin Przybysz o kuchni wielkopostnej

Myślę, że ten wyjątkowy okres w roku jest doskonałym czasem na podjęcie kulinarnych wyzwań. Warto więc zmobilizować się i świadomie ograniczyć spożycie mięsa. Jeśli nie dla duszy, to dla ciała - dodaje.

Zobacz również

Burze szleją nad regionem. Przed nami niespokojna noc [RAPORT]

Burze szleją nad regionem. Przed nami niespokojna noc [RAPORT]

Z pól naftowych w Omanie nad Zalew w Jastkowie

Z pól naftowych w Omanie nad Zalew w Jastkowie

Polecamy

Zgubił ponad 14 tysięcy złotych na dworcu PKP w Rogoźnie! Co wydarzyło się później?

Zgubił ponad 14 tysięcy złotych na dworcu PKP w Rogoźnie! Co wydarzyło się później?

Przed nami Święto Lipy i obchody 5-lecia KGW. Co zaplanowali organizatorzy?

Przed nami Święto Lipy i obchody 5-lecia KGW. Co zaplanowali organizatorzy?

Festyn charytatywny dla małej Zuzi Górawskiej przed nami. Zapraszamy do udziału!

TYLKO U NAS
Festyn charytatywny dla małej Zuzi Górawskiej przed nami. Zapraszamy do udziału!